کارگاه اکستروژن آلومینیوم و کنترل فرایند آن(بخش3)

متغیرهای ساخت بیلت


نمودار کنترل فرآیند

نمونه ای از چک لیست کنترل کیفی جهت تسهیل در ریخته گری بیلت طراحی شده است تا پرامترهای نهفته به طرز مناسبی دسته بندی شده و قالب کار قدرتمندی جهت انجام یک عمل تولیدکنندگان پروفیل آلومینیوم ایجاد نماید.

تولیدکنندگان پروفیل آلومینیوم فلوچارت و نقاطی که باید تحت بررسی کیفی قرار بگیرند در شکل 9-5 نشان داده می شوند. پارامترهای جمع آوری شده از جدول 9-1 به منظور تجزیه و تحلیل آماری از طریق فلوچارت بررسی می شوند.

متغیرهای قالب اکستروژن


قالبها جهت تولید مقاطع توپر و توخالی

ساختار قالب یکی از مهم ترین عوامل تعیین کننده در موفقیت اکستروژن حتی برای ساده ترین اشکال است.برخی از عوامل موثر بر عملکرد یک قالب در پرس عبارتند از ارتباط نزدیک بین اصلاح قالب و طراحی اولیه، عملکرد پرس، طراحی ابزار و نگهداری قالب. همکاری نزدیک بین اپراتور پرس، اصلاح کننده و طراح قالب به منظور رسیدن به بهترین راه حل در هر زمان ضروری است. قالبهای اکستروژن به دو دسته نقسیم می شوند، یک دسته، قالبهای ساده اند که جهت تولید مقاطع توپر و اشکال باز بکار می روند و دسته دیگر قالبهای دارای اتاقک جوش (همچون قالبهای چند دریچه، عنکبوتی و پل دار) می باشند که به منظور تولید مقاطع توخالی و نیمه خالی استفاده می شوند.

یک قالب برای تولید یک مقطع آلومینیومی باید دارای مشخصات زیر باشد:

  • ایجاد ابعاد و شکل دقیق محصول جهت پرهیز از نیاز به هر گونه کار اصلاحی
  • حداکثر عمر کاری ممکن
  • حداکثر طول مقطع قابل اکسترود
  • حفظ کیفیت بالای سطح نهایی در برخی محصولات
  • سرعتهای بالای اکستروژن
  • هزینه های پایین تولید

پرس اکستروژن قالب ,اکستروژن ,تولید ,آلومینیوم ,قالبهای ,کنترل ,تولید مقاطع ,مقاطع توپر ,پروفیل آلومینیوم ,تولیدکنندگان پروفیل ,اکستروژن آلومینیوم ,تولیدکن منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

عکاسی در شب کار آفرینی فوتبال پایه تعمیرات لوازم خانگی بوش دانلودیک پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان لیست قیمت کاشی و سرامیک تورک نوا